Referenser

“En fantastisk resa med brett innehåll; personlig utveckling, historia, grupparbeten, bad, yoga, kultur, vandring och mycket skratt.  Vi fick se relikerna efter Maria Magdalena på olika orter. Tyvärr var grottan i Sainte Baume stängd för besökare, men vandringen upp på berget var fin och mäktig. Vi var en härlig deltagargrupp som fann varandra direkt. Anna Berg var som gruppledare disciplinerad, kunnig och hade en härlig humor.  Efter resan känner jag mig ännu mer ödmjuk och kärleksfull än jag varit innan. Resan var ett minne för livet.” 

Gunilla Wedenholt, Jämtland, deltog på Retreat i Provence 2020

“Jag har gjort två retreat med Sann Anda i Rom och kombinerat med stadens energi har jag bägge gångerna upplevt en vecka som överträffat det mesta.
Bra balans mellan meditationer, seminarier och fritid. Man hinner uppleva mycket av Roms sevärdheter på samma vecka som den egna personliga och andliga utvecklingen tar stora språng. En vecka som höjer den egna energinivån med utvecklande möten med personer som har liknande intressen som dig själv.”

Roland J, deltagare i Rom

“Tack för brevet och tack för en fantastisk retreat i Provence i september 2018! En kompis säger att jag verkar mer stabil och tar mer plats nu. Och jag har fått uppleva glimtar från det jag tror är 5:e dimensionen som jag inte har upplevt förut. Och jag känner att jag har mycket närmare kontakt med Maria, Maria Magdalena, Jesus Kristus Sananda och Gud nu än tidigare. Jag “pratar” hellre med dem direkt nu. Tidigare var det mer med ärkeänglarna! Jag har också lättare för att kanalisera!”

Camilla Björkman

”Har läst många andliga böcker tidigare och studerat en kurs i mirakler. Har dock aldrig läst något så välformulerat, kort och koncist som det du förmedlar. Gick rakt in i mitt hjärta och förändrar mitt liv. Tack!!

Cecilia Hyrén

“Vi har hittills varit med på fyra av Anna Bergs retreat, och det har varit fyra otroligt inspirerande veckor som också har gett oss bägge en ordentlig skjuts i vår andliga utveckling.

Spännande seminarier med djupgående övningar och meditationer i fantastiska miljöer, och med trevliga människor!

För oss har det här varit både omvälvande och transformerande resor, och vi vill varmt rekommendera dessa retreater med Anna!”

Lotta Hasselquist & Stefan Nilsson

”Jag läser mycket. Allt från deckare, historiska romaner till facklitteratur, men jag har också läst nära nog alla böcker av Anna Berg. Min starkaste läsupplevelse var när jag “av misstag” läste samma bok två gånger och inte upptäckte det förrän i slutkapitlet! Det är helt unikt för mig och får bli min beskrivning av det som sägs vara böckernas kodning.

Jag har också åkt med på retreat till Toscana. Några av de meditationer som jag gjorde där om Jesus, Maria och Maria Magdalena bär jag fortfarande med mig.

Inte för deras allvar och högtidlighet, utan för humorn och glädjen som där förmedlades.”

Inez Abrahamzon

Tack Anna Berg och Jesus Kristus Sannanda för den sista boken ”Nåden”. Även denna boks kodade budskap fick min själ att höjas upp. Jag läste boken två ggr och varje gång läste jag något nytt som fångade mitt intresse. Känns spännande att veta vad som skall komma skall och känner mig trygg i det. 

Är så otroligt tacksam över retreaten som jag fick möjlighet att göra till England/Glastonbury 2016. Uppleva alla de heliga platserna där det inte gick att undgå de energier som fanns samt fantastiska möten med andra i gruppen. Anna B och hennes vägledning genom Sannandas energier som var helt magiska öppnade upp mig och den inre resan fortsätter jag nu att göra. Vilket äventyr! 

Jag rekommenderar varmt alla Anna Bergs böcker, som kan läsas fristående men lovar dig att har du en gång börjat läsa någon bok så vill du bara läsa mera…

Och vill du väcka din slumrande själ så res med Anna Berg på Retreat och träffa likasinnade underbara själar.

Tack för mig!
Marita Eriksson, Frösön, Jämtland

Bilder