Föredrag/Seminarier

Nu bjuder vi in till något väldigt unikt!

Maria Magdalena kommer till oss i Kullabygden!

Boka torsdagen den 6 juli kl 18 – 21.30 på Fjälastorps Småskola för då kommer Maria Magdalena till tals genom författaren och den andliga ledaren Anna Berg

Anna Berg är en av Sveriges främsta författare och förmedlare av andlig visdom. Och efter sitt andliga uppvaknande 1994 har hon förmedlat/kanaliserat 17 böcker främst från Jesus, men även från Maria och Maria Magdalena. Hon föreläser och håller seminarier & meditationer samt genomför en rad andliga retreat både i Sverige men mestadels utomlands med fokus på främst Toscana. Assisi, Rom, Sicilien, Provence och Glastonbury. Sedan något år tillbaka ordnas även helg-retreater på hennes prästgård i Uppland.
Detta är ett unikt tillfälle att ta del av hennes förmedling – nära dig!

Under kvällens seminarium berättar Anna om sitt liv & uppvaknande. Hon förmedlar väldigt höga energier och leder oss i övningar som syftar till att höja våra energier, kvällen avslutas med en meditation. Denna meditation gör det möjligt för dig att snabbare nå de mål som finns planerade för dig här på jorden! Vi kommer även kunna ställa frågor direkt till Maria Magdalena!
Under kvällen har du även möjlighet att köpa Annas böcker med en kraftig rabatt med ett personligt förmedlat meddelande i din bok!

Några av er har säkert hört Malin Holm läsa ur den ljuvliga och aktuella boken ”Vem hittar hem” som lagts ut på Facebook. Och alla Annas böcker innehåller så starka energier och är transformarande. Bara att njuta!

Entré: 350 kr.
Boka din plats genom att swisha till 1234311668 och skriv Anna Berg på meddelanderaden. Fika finns till självkostnadspris där överskottet som vanligt går till Stiftelsen Magdala.
https://magdala.se
Bokning är bindande men ej personlig.
Plats: Fjälastorps Småskola (blir vi många byter vill till Brunnby Församlingshem)

Har du frågor så mejla till event@magdala.se eller ring Mia Hall på 0709 – 25 30 36.

Om du vill så DELA gärna detta event med så många du vill så flera får möjligheten att få vara med om dessa fantastiska möten!

Varmt Välkomna!
Hälsar Anna Berg och
Stiftelsen Magdalas Eventgrupp

Skräddarsydda seminarier och föredrag

Anna Berg håller skräddarsydda retreat eller seminarier i Sverige ochutomlands för grupper som vill arbeta med sin andliga eller personliga utveckling. Hennes övningar och vägledda meditationer är berikande och kraftfulla.

Hon kommer gärna till er och håller föredrag. Kontakta förlaget antingen genom att fylla i formuläret här på sidan eller skicka ett mejl till sannanda@telia.com. Ring oss gärna på: 08-87 27 96.

Här är några exempel på seminarium som Anna Berg har genomfört och som går att beställa.

Framtiden – seminarium med Anna Berg

Vägledda meditationer och övningar. Du får hjälp att hitta ditt ursprungliga hem, att bli mer neutral och att landa i en ny verklighet.
Transformerande genom de energier som Anna förmedlar.

Universums portar – seminarium

Spännande och informativt seminarium med vägledda, kanaliserade meditationer och dynamiska övningar som skapar andlig utveckling.
Samarbete mellan Anna Berg och Ann Gripenlöf.

Tiden är nu

Vägledda meditationer, ditt andliga uppdrag, att skapa sitt liv, gruppregression.
Samarbete mellan Anna Berg och Ann Gripenlöf

10 aktuella råd från Anna

“Hur kan du agera när kriserna avlöser varandra och allt känns flytande och osäkert?”

 

Tidigare föredrag och seminarier med Anna Berg

Inbjudan Seminarium Stockholm 2019 »

Heldagsseminarium i Stockholm

Inbjudan Föredrag Stockholm 2018 »

Inbjudan Föredrag Malmö 2017 »

Inbjudan Föredrag Husqvarna 2016 »

Inbjudan Seminarium Gislaved 2016 »

Allmänna villkor

Allmänna villkor

Förfrågan seminarium

    Jag har läst Sann Andas Policy för behandling av personuppgifter.

    Anmälan samtal

      Jag har läst Sann Andas Policy för behandling av personuppgifter.